2024. július 21.,Dániel, Daniella

Füzesgyarmati Gyermeklovas Alapítvány

5525, Füzesgyarmat Május 1. u. 6.

e-mail: info@gyarmatilovastorna.hu

Tel: 06-30-465-0703

Adószám: 18388336-1-04

Bankszámlaszám:

54000052-10002955

Web: www.gyarmatilovastorna.hu


A Magyar Lovas Szövetség hivatalos weboldala

Nemzeti Civil Alapprogram

FSZH - Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Szakmai Portálja

Felina Hungaria Kft. hivatalos weboldala

Pappteam weboldala

Füzesgyarmat város hivatalos weboldala

Csapat tagjai:

   Varjas Dorina                                                                              

Kiskorom óta szeretem az állatokat. 6 éve kezdtem el rendszeresen lovagolni, 5 éve vagyok a lovastorna csapat tagja. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a bemutatóinkkal olyan szintre eljutottam/jutottunk, hogy VILÁGSZÁMKÉNT emlegetnek minket! A bemutatóink során számtalan híres emberrel találkozunk, nagyon jó érzés volt, amikor a RIPPEL Fivérek velünk edzettek. Talán a legbüszkébb arra vagyok, hogy eljutottam Gyergyószentmiklósba és Lipicára. Főnix, Vili és Zorró a kedvenc lovam! A kedvenc gyakorlatom a visszafele állás!

 

 

 

Bak Ibolya

Poroszlai Ramóna

Egészen kicsi korom óta állatok közt nőttem fel. 5 éves voltam, amikor legelőször lovon ültem (...) talán ezért is szeretem őket még mindig. A Füzesgyarmati Gyermeklovas Alapítvány lovastorna csapat tagjai között a 2. évemet kezdem meg 2014-ben. Számos bemutatón vettünk részt, amelyeken nagy sikereket arattunk. Amelyekre a legbüszkébb vagyok: a Lipicai és a Gyergyószentmiklósi bemutató. Lovaink között nem teszek különbséget, hiszen mindegyiket ugyan úgy szeretem. Kedvenc gyakorlataim között az állás szerepel az első helyen.

 

Bojti Dóra  

2012-ben kezdtem lovastorna edzésekre járni, és már nyáron be is kerültem a csapatba. A kedvenc bemutatóim közé tartozik az V. Gyergyói Lovasnapok (2012. szeptember. 22-23, Gyergyószentmiklós) és az OTP Bank Lovas Világkupa (2013 nov. 29-dec. 1, Budapest). Kedvenc gyakorlatom a „nagy benk”, és a kedvenc lovam Zorró!